Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NioScoop - 1-10-2006

1-10-2006

NioScoop

1381 x bekeken | 0 reacties
5
Dialoog
Het laatste decennium is de dialoog tussen moslims en christenen op een doodlopende weg gezet. Beide partijen twisten over de vraag hoe de dialoog gevoerd moet worden. De uitspraken van paus Benedictus XVI hebben olie op het vuur gegooid. Hoe moet de dialoog tussen moslims en christenen verder? Nioscoop stelde deze vraag aan predikant Mohamed Muhi'eddin Hamada, in Cairo.

Zain Bikha
De Zuid-Afrikaanse zanger Zain Bikha vindt in de islam de inspiratiebron voor zijn muziek. Zijn religieuze liederen worden in de hele islamitische wereld beluisterd. Op uitnodiging van Islamic Relief gaf hij onlangs een optreden in Amsterdam. Zain Bikha hoopt dat mensen worden ge´nspireerd door zijn muziek.

Topsport en Ramadan
Dat topsport en Ramadan heel goed samen kunnen gaan bewijzen Soumia Abalhaya en Rafik Zohri. Soumia is de huidige wereldkampioen thai-boksen en Rafik werd deze maand derde op het wereldkampioenschap Taekwondo in Bangkok. Beide sporters trainen voor de Olympische Spelen in Peking. Topsport en de Ramadan. Hoe combineren Soumia en Rafik het vasten met hun training en de wedstrijden?

Deze uitzending van het programma NioScoop is uitgezonden op zondag 1 oktober. Te gast was Soumia Abalhaya. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
  • NioScoop 1-10-2006
  • Algemene waardering
    5
  • Andere uitzendingen NioScoop