Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 9-12-2010

9-12-2010

Nieuwsuur

912 x bekeken | 0 reacties
6
Deetman wil af van meldpunt Hulp & Recht
De commissie-Deetman vindt dat de hulp aan slachtoffers van misbruik in katholieke instellingen ingrijpend moet verbeteren. De stichting Hulp en Recht dient tegengestelde belangen, door zowel voor de slachtoffers als voor de kerk te werken. Slachtoffers moeten in het vervolg worden doorgestuurd naar een kwaliteitscentrum. Wim Deetman is te gast.

Personeel SNV woedend over luxe etentje
Midden in de ruzie over topsalarissen bij hulporganisatie SNV, organiseerde de top een luxe diner in een Vijfsterrenhotel in Brussel. Het personeel is woedend.

China is boos op Nobelcomité
China vindt het uitreiken van de Nobelprijs voor de Vrede aan mensenrechtenactivist Liu Xiaobo, een 'obsceniteit'. Peking heeft geen goed woord over voor het Nobelcomité. Een gesprek met de op één na meest gezochte man van China: Wuer Kaixi. Hij was een studentenleider tijdens het Tiananmen-protest in 1989 en neemt morgen namens Liu de Nobelprijs in ontvangst.

Sportnieuws
Voetbal: aandacht voor het afgelopen jaar van Rafael van der Vaart.
Aandacht voor het overige sportnieuws.
Presentatie: Twan Huys, Astrid Kersseboom, Henry Schut.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op donderdag 9 december door de NOS. Te gast was Wim Deetman. De presentatie was in handen van Astrid Kersseboom, Twan Huys en Henry Schut. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Deetman wil af van meldpunt Hulp & Recht De commissie-Deetman vindt dat de hulp aan slachtoffers van misbruik in katholieke instellingen ingrijpend moet verbeteren. De stichting Hulp en Recht dient tegengestelde…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten