Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 5-3-2012

5-3-2012

Nieuwsuur

1286 x bekeken | 0 reacties
8
De wil is er
De onderhandelaars van VVD, CDA en PVV hebben de nadrukkelijke wil eruit te komen. Door de stevige tegenwind is het nu nodig extra in te grijpen. Er moet voor minimaal 9 miljard euro gesneden worden om in 2013 te voldoen aan de Europese begrotingsregels. In Nieuwsuur reageert oud-staatssecretaris van FinanciŽn Willem Vermeend. Vanuit Den Haag het laatste nieuws door politiek verslaggever Ferry Mingelen.

Euro kost geld
'De euro is geen geld, maar kost geld.' Dat zegt Geert Wilders bij de presentatie van het onderzoek naar de gevolgen van een terugkeer naar de gulden. PVV-Kamerlid Teun van Dijck reageert in de studio.

1700 scholen dicht
De Tweede Kamer vergadert morgen over het passend onderwijs. Het kabinet wil 300 miljoen bezuinigen. Scholen vrezen grotere klassen en het plaatsen van zorgleerlingen in het reguliere onderwijs. Morgen staken de leraren. Nieuwsuur inventariseert op mytylschool De Regenboog de gevolgen van de bezuinigen.

NOS Sportblok circa 22
40 uur: Aandacht voor het belangrijkste sportnieuws.

Presentatie: Joost Karhof, Jeroen Overbeek, Jeroen Stomphorst.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op maandag 5 maart door de NOS. Te gast was Willem Vermeend. De presentatie was in handen van Jeroen Overbeek, Jeroen Stomphorst en Joost Karhof. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!