Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 4-11-2010

4-11-2010

Nieuwsuur

1381 x bekeken | 0 reacties
6
Spoeddebat over uitzetting Irakezen
Minister Leers moet binnen korte tijd voor de derde keer in de Tweede Kamer verschijnen om uitleg te geven over de gedwongen uitzetting van asielzoekers naar Irak. Een verslag van het debat.

Utrecht debatteert over homohaat
Omdat meerdere homoseksuelen in korte tijd zijn weggepest, debatteert de gemeente Utrecht vanavond over de aanpak van homogeweld. De Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen reageert in Nieuwsuur.

Excuses voor Rawagade?
De 87-jarige Saih Bin Sakam overleefde de executies in Rawagade, IndonesiŽ, van 1947. Hij is nu in Nederland en wil excuses van de Nederlandse Staat.

Luchtvrachtbeveiliging onvoldoende
Ondanks strenge veiligheidsmaatregelen zaten er toch pakjes met explosieven op een vrachtvliegtuig uit Jemen. Speciaal afgezant anti-terrorisme, DaniŽl Benjamin, reageert.

NOS Sportnieuws
Schaatsen: vooruitblik op de start van het nieuwe seizoen met het KPN NK Afstanden dat morgen begint in Heerenveen.
Aandacht voor het overige sportnieuws.
Presentatie: Jeroen Overbeek, MariŽlle Tweebeeke, Henry Schut.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op donderdag 4 november door de NOS. Te gast was Aleid Wolfsen. De presentatie was in handen van Jeroen Overbeek, MariŽlle Tweebeeke en Henry Schut. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee