Uitzending
Nieuwsuur - 4-8-2022

4-8-2022

Nieuwsuur

270 x bekeken | 0 reacties
6
Rutte vlak voor stikstofgesprekken weer op bezoek bij boer. Dit keer reisde hij af naar het Friese Koudum, waar melkveehouder Anton Stokman zijn bedrijf heeft. Stokman is te gast. Politiek verslaggever Nynke de Zoeten praat ons bij over wat dit bezoek aan de vooravond van die stikstofgesprekken betekent, en wat we van morgen kunnen verwachten.* Vergrijzing deel 2: De vergrijzing in Japan. Japan is het land met het hoogste percentage ouderen ter wereld. Het land telt maar liefst 36 miljoen 65-plussers, een kwart van de bevolking. Om die ouderen te verzorgen doet Japan steeds vaker een beroep op migranten van buiten.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Nynke de Zoeten te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke, Jeroen Wollaars, Eelco Bosch van Rosenthal en Petra Grijzen. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op donderdag 4 augustus door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Nederland kiest vandaag, woensdag 15 maart, een nieuwe Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de grootste partijen gingen gisteravond voor de laatste keer met elkaar in debat. Onder leiding van Rob Trip discussieerden de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten