Uitzending
Nieuwsuur - 31-5-2018

31-5-2018

Nieuwsuur

583 x bekeken | 0 reacties
5
Staat 'de top' nu toch weer in de steigers?
Het lijkt er steeds sterker op dat de top tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea toch nog een kans een kans maakt. Zeker nu een belangrijke vertrouweling van Kim Jong-un in Amerika de voorwaarden heeft besproken, waardoor een top in Singapore wellicht toch kan doorgaan.

Prinses Máxima Centrum heeft grote ambities
Volgende week is de officiële opening van het Prinses Máxima Centrum: het nieuwe landelijke kinderkankerinstituut. Uit het hele land verhuizen patiëntjes naar dit nieuwe ziekenhuis. Daarnaast wordt ook het grootste onderzoekscentrum in zijn soort opgezet. De ambities zijn torenhoog.

Amerikaanse tv-dominee wil vierde privéjet
Een opmerkelijke oproep van de Amerikaanse televisiepredikant Jesse Duplantis aan zijn trouwe volgelingen: geef alsjeblieft geld voor een vliegtuig van zo'n 54 miljoen dollar. Jan van den Bosch, presentator van de 'Hour of Power', vindt het inhalig.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Jan van den Bosch te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Twan Huys. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op donderdag 31 mei door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie