Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 30-10-2010

30-10-2010

Nieuwsuur

1122 x bekeken | 0 reacties
6
Dreiging terreur tegen VS
Explosieve pakketjes zijn gisteren door de Amerikanen onderschept. Maar ze zaten al wel in twee vrachtvliegtuigen van UPS en FedEx. Het Witte Huis heeft Saudi-ArabiŽ vandaag bedankt voor de tip die Amerika waarschijnlijk heeft behoed voor een terroristische aanslag. De Amerikaanse autoriteiten hebben de veiligheidsmaatregelen aangescherpt. Maar hoe waterdicht is de veiligheidscontrole? In Nieuwsuur vanavond een gesprek met Beatrice de Graaf, Universitair Hoofddocent bij het Centrum voor Terrorisme en Contraterrorisme.

De boodschap van Jon Stewart
Drie dagen voor de Amerikaanse Congresverkiezingen houdt de Amerikaanse komiek Jon Stewart vandaag in Washington zijn Rally to Restore Sanity, de mars voor de redelijkheid. Tegen de rechtse Obamahaters.

Willem Scholten reageert op zijn vonnis
Willem Scholten, de oud-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam, kreeg acht maanden cel. Vanavond reageert hij voor het eerst.

Presentatie: Twan Huys, MariŽlle Tweebeeke.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op zaterdag 30 oktober door de NOS. Te gast waren Willem Scholten en Beatrice de Graaf. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee