Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 28-10-2011

28-10-2011

Nieuwsuur

1189 x bekeken | 0 reacties
7
Crisis in CDA om Mauro
Moet de jonge asielzoeker Mauro wel of niet worden uitgezet? Morgen is het CDA-congres. Dat congres zal een cruciale rol spelen bij het bepalen van de toekomst van Mauro. De kwestie-Mauro brengt grote verdeeldheid binnen het CDA aan het licht: ruim twee derde (70 procent) van de CDA-kiezers vindt dat Mauro een verblijfsvergunning moet krijgen. Een recontructie van het debat van vannacht. Verder spreken we met leden van de gewesten Drenthe en Zeeland: wat vinden zij van de kwestie-Mauro? En: heeft deze kwestie nog electorale gevolgen? CDA-burgemeester van Den Bosch Ton Rombouts reageert.

'Hele vastgoedbranche schuldig'
De hele vastgoedbranche heeft zich schuldig gemaakt aan omkoping. Daarom is het oneerlijk dat alleen hoofdverdachte Jan van Vlijmen daarvoor terechtstaat. Dat vindt zijn advocaat Willem Koops. Hij reageert in de studio.

Metallica en Lou Reed maken samen album
Zwartgallige poŽzie op keiharde metalmuziek. Lou Reed samen met metalband Metallica. Het is dť muzikale verrassing van het jaar die bijna niemand voor mogelijk had gehouden. We spreken met Lou Reed, zanger James Hetfield van Metallica en drummer Lars Ulrich.

Presentatie: MariŽlle Tweebeeke, Jeroen Overbeek.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op vrijdag 28 oktober door de NOS. Te gast was Ton Rombouts. De presentatie was in handen van Jeroen Overbeek en MariŽlle Tweebeeke. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie