Uitzending
Nieuwsuur - 24-3-2015

24-3-2015

Nieuwsuur

1461 x bekeken | 0 reacties
7
De Haagse aanpak van Nederlandse jihadisten
Den Haag is het belangrijkste broeinest van jihad in Nederland: de stad heeft de meeste jihadisten die zijn vertrokken naar SyriŽ of Irak en relatief veel mensen binnen de gemeentegrenzen die zijn teruggekeerd uit jihadgebieden. Wat is de beste aanpak?

Burgemeester Jozias van Aartsen is te gast
Blockbuster tentoonstelling van Matisse in Stedelijk. 'De oase van Matisse' is de grootste tentoonstelling van de Franse meester ooit in Nederland. Vanaf 27 maart te zien in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Schrijver Abdelkader Benali is zo onder de indruk van het werk van Matisse dat hij een zoektocht begon naar de Marokkaanse periode van de schilder.

Pgb-chaos hardnekkig
De problemen rond de uitbetaling van het persoonsgebonden budget zijn nog steeds niet opgelost. Behalve individuele zorgverleners, krijgen ook veel kleine en middelgrote zorgorganisaties geen of te weinig geld van de Sociale Verzekeringsbank. Donderdag moet staatssecretaris Martin van Rijn zich voor de vierde keer in de Tweede Kamer verantwoorden.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Jozias van Aartsen te gast. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op dinsdag 24 maart door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie