Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 23-1-2012

23-1-2012

Nieuwsuur

1138 x bekeken | 0 reacties
8
Arrestatie voor aanslag rechtbank
De Amsterdamse recherche heeft een verdachte van de granaataanslag op de rechtbank aan de Parnassusweg, in september vorig jaar, opgepakt. Nieuwsuur doet verslag uit Amsterdam. Te gast is Paul Vugts, misdaadverslaggever van het Parool.

Wie betaalt de Griekse rekening?
De ministers van FinanciŽn van de eurolanden zijn vandaag opnieuw bij elkaar om te praten over de eurocrisis. Hoog op de agenda staat een acuut probleem: de Griekse staatsschuld. In de studio is Martine Wolzak van Het Financieele Dagblad over de vraag: wie betaalt de Griekse rekening? Vanuit Brussel het laatste nieuws van het overleg door correspondent Chris Ostendorf.

Totaal resistente tbc in India
Nieuwsuur maakte een reportage in Mumbai, India, waar een volledig resistente tuberculose-bacterie opdook. In de studio een gesprek met longarts en tuberculose-onderzoeker Martin Boeree. Hoe bedreigend is deze uitbraak en wat kunnen we er van gaan merken in Nederland?

Presentatie: MariŽlle Tweebeeke, Astrid Kersseboom, Henry Schut.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op maandag 23 januari door de NOS. Te gast was Paul Vugts. De presentatie was in handen van Astrid Kersseboom, Henry Schut en MariŽlle Tweebeeke. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee