Uitzending
Nieuwsuur - 21-2-2017

21-2-2017

Nieuwsuur

1033 x bekeken | 0 reacties
5
Nederland na aanpassingen alsnog akkoord met Oekra´ne-verdrag
De Tweede Kamer heeft alsnog ingestemd met het aangepaste Oekra´ne-verdrag. Eerder werd het in een referendum nog afgewezen.

'Vijftien jaar hetzelfde werk is niet meer van deze tijd'
Door automatisering verandert de arbeidsmarkt in razend tempo. Die ontwikkeling raakt niet alleen banen van laagopgeleiden, maar ook van hogeropgeleiden.

Trump wil nu echt werk maken van uitzetten illegalen
Onder president Barack Obama werden alleen criminele illegalen uitgezet. Maar president Donald Trump wil alle ruim tien miljoen illegalen het land uit zetten.

'Ik heb het gevoel dat wij er niet bij horen'
In de aanloop naar de verkiezingen spreekt Nieuwsuur voor de serie Buiten het Binnenhof met kiezers uit het hele land. Hoe vinden zij dat het gaat met Nederland?

Feiten en cijfers over de multiculturele samenleving
Turkse en Marokkaanse Nederlanders zijn de laatste jaren minder positief geworden over hun kansen en ervaren vaker discriminatie.

De presentatie was in handen van MariŰlle Tweebeeke, Twan Huys en Joost Karhof. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op dinsdag 21 februari door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Nederland kiest vandaag, woensdag 15 maart, een nieuwe Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de grootste partijen gingen gisteravond voor de laatste keer met elkaar in debat. Onder leiding van Rob Trip discussieerden de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten