Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 20-10-2010

20-10-2010

Nieuwsuur

1125 x bekeken | 0 reacties
6
Discussie: medische thuiszorg in Turkije?
Nederlandse Turken kunnen vanaf 2011 in Turkije met Nederlands overheidsgeld gefinancierde thuiszorg krijgen. De Tweede Kamer heeft opheldering gevraagd. Amita Ramnarain, directeur van zorgbureau SPV en Fleur Agema, Tweede Kamerlid voor de PVV debatteren over de kwestie.

BelgiŽ: Nederlands donorbeleid moet om
Door de groeiende wachtlijsten in Nederland zoeken doodzieke Nederlandse patiŽnten hun heil in BelgiŽ. De weerstand hierover groeit bij de Belgen.

Franse politie beŽindigt blokkades
De Franse politie heeft vannacht de blokkades bij drie brandstofdepots bij de Atlantische kust beŽindigd. Maar de protesten gaan door. Een verslag van de acties van vandaag en vanuit Parijs een gesprek met Europa-correspondent Saskia Dekkers.

Sportblok
Turnen: aandacht voor het WK Turnen in Rotterdam
Voetbal: samenvattingen van de Champions League-wedstrijden FC Twente-Werder Bremen en Internazionale-Tottenham Hotspur.
Presentatie: Herman van der Zandt, MariŽlle Tweebeeke, Dione Graaff.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op woensdag 20 oktober door de NOS. Te gast waren Amita Ramnarain en Fleur Agema. De presentatie was in handen van Herman van der Zandt en MariŽlle Tweebeeke. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee