Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 2-3-2012

2-3-2012

Nieuwsuur

807 x bekeken | 0 reacties
8
Wiegel over de onderhandelingen
Vanaf volgende week gaan CDA, VVD en PVV drie weken in het Catshuis praten over extra bezuinigingen. Hoe verlopen zulke besprekingen? En hoe zou Hans Wiegel het aanpakken? Nieuwsuur spreekt met hem. En: wat is de kunst van het onderhandelen? De coalitie verplaatst zich van het drukke Binnenhof naar het rustige Catshuis. Wat maakt deze plaats zo geschikt?

Rechtszaak kapitein in theather
Morgen begint in het Italiaanse Grosseto het proces tegen kapitein Schettino van het in januari gekapseisde cruiseschip Costa Concordia. Daarbij kwamen 32 mensen om het leven. Er worden er nog steeds 11 vermist. Nieuwsuur spreekt in de aanloop naar het proces met de hoofdpersonen, waaronder de advocaat van de kapitein, een bestuurslid van de Costa en de hoofdofficier van Justitie in Grosseto.

Terug uit de hel van Holms
Na de grootscheepse aanvallen op de wijk Baba Amr trokken de opstandelingen zich gisteren terug. De humanitaire situatie in het gebied is nijpend. Nieuwsuur spreekt met de Franse chirurg Jacques Bérès, die twaalf dagen in de stad verbleef én werkte.

Sportblok ca
22.40 uur:

Schaatsen: samenvattingen van de vandaag verreden afstanden tijdens de wereldbekerwedstrijden in Heerenveen

Voetbal: voorbeschouwing op de Eredivisiewedstrijd PSV-FC Twente van zondag

Aandacht voor het overige sportnieuws
Presentatie: Twan Huys, Jeroen Overbeek, Henry Schut.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op vrijdag 2 maart door de NOS. De presentatie was in handen van Henry Schut, Jeroen Overbeek en Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie