Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 19-10-2010

19-10-2010

Nieuwsuur

875 x bekeken | 0 reacties
7
Moszkowicz: 'Hof op stoel rechter'
Bram Moszkowicz vindt dat het Hof Geert Wilders al heeft veroordeeld voordat het tot een rechtszaak kwam. De raadsman van Wilders legt uit waarom.

Fel integratiedebat in Duitsland
In Duitsland woedt een almaar feller debat over migratie en integratie. De ogen zijn vandaag gericht op bondspresident Christian Wulff die een toespraak hield voor het Turkse parlement. Wulff vindt dat de discussie niet misbruikt mag worden voor politiek gewin.

Strijd om kerkklokken in Tilburg
Pastoor Harm Schilder wil de klokken van zijn kerk in Tilburg vůůr de ochtendmis blijven luiden. Maar gebeier om 07.15 uur is volgens de omwonenden veel te vroeg. Morgen doet de rechter uitspraak.

Sportblok
Voetbal: samenvatting van de UEFA Champions League wedstrijden Ajax-Auxerre en Real Madrid-AC Milan en een vooruitblik op de wedstrijd die FC Twente morgen speelt tegen Werder Bremen met commentaar van Bert Maalderink.
Turnen: aandacht voor het WK in Rotterdam. Hebben de mannen de finales bereikt?
Wielrennen: vandaag wordt in Parijs een presentatie gehouden over de Tour de France van 2011, waarin onder meer de route bekend wordt gemaakt.
Presentatie: MariŽlle Tweebeeke, Herman van der Zandt, Dione de Graaff.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op dinsdag 19 oktober door de NOS. Te gast was Bram Moszkowicz. De presentatie was in handen van Dione de Graaff, MariŽlle Tweebeeke, Bert Maalderink en Herman van der Zandt. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee