Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 18-9-2010

18-9-2010

Nieuwsuur

1087 x bekeken | 0 reacties
6
Marco Kroon toch vervolgd
Het Openbaar Ministerie gaat militair Marco Kroon, drager van de Militaire Willemsorde, toch vervolgen. Kroon is verbaasd en weet nog van niks. Defensie reageert luchtig.

Londen demonstreert tegen de Paus
Ondanks zijn uitgesproken diepe verdriet vandaag in de Westminster Abbey, gaan de protesten tegen het bezoek van de Paus in Londen gewoon door.

De visie van de Deltacommissaris
Hoe gaat Deltacommissaris Wim Kuijken ervoor zorgen dat toekomstige generaties Nederlanders droge voeten houden? 1 Miljard euro per jaar is mogelijk niet genoeg, zegt hij.

Van Dongen jr. over het werk van zijn vader
Het lag jarenlang in Teheran. Maar vanaf vandaag is het schilderij Trinidad Fernandez van Kees van Dongen voor het eerst te zien in zijn geboortestad Rotterdam. Zijn zoon bezoekt de tentoonstelling.

Presentatie: Jeanet Schuurman, MariŽlle Tweebeeke.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Wim Kuijken te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Jeanet Schuurman. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op zaterdag 18 september door de NOS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee