Uitzending
Nieuwsuur - 18-10-2018

18-10-2018

Nieuwsuur

1063 x bekeken | 0 reacties
6
Zorgen over Italiaans begrotingsplan
De ministers van FinanciŽn van de eurozone maken zich grote zorgen over ItaliŽ. Het land wil flink geld uitgeven waardoor het financieringstekort oploopt. Wat is er precies aan de hand? Na de reportage van Europa-correspondent Saskia Dekkers vanuit ItaliŽ, praten we vanavond in de studio verder met Harald Benink, hoogleraar bankwezen en financiering.

Investeerder Marcel Boekhoorn wil HEMA overnemen
HEMA wordt overgenomen door ondernemer Marcel Boekhoorn, heeft de warenhuisketen bekendgemaakt. In een persbericht schrijft HEMA dat Boekhoorns investeringsmaatschappij Ramphastos een overeenkomst heeft gesloten met de huidige eigenaar, de Britse investeringsmaatschappij Lion Capital. Zal HEMA met Boekhoorn aan boord weer echt Hollands Glorie worden? Te gast is Rupert Parker Brady, HEMA-watcher en retaildeskundige.

Woonwagenbewoners in protestkamp: 'Wij maken geen kans op een plek'
Het begon met ťťn protestkampje in de gemeente Mill. Inmiddels zijn het er 34, over het hele land verspreid. Woonwagenbewoners hebben de kampen zonder toestemming opgebouwd om aandacht te vragen voor het tekort aan standplaatsen.

Saskia Dekkers deed in deze uitzending verslag voor Nieuwsuur. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op donderdag 18 oktober door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie