Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 18-11-2010

18-11-2010

Nieuwsuur

882 x bekeken | 0 reacties
6
De laatste werkdag van James Sharpe
PVV-Tweede Kamerlid James Sharpe stapt morgen op om zijn gezin te beschermen tegen de beschuldigingen aan zijn adres. Sharpe raakte dinsdag in opspraak toen bleek dat zijn bedrijf in 2008 in Hongarije is bestraft voor het misleiden van klanten met sms-berichten. Een verslag van zijn laatste werkdag.

Wederopbouw in Ha´ti
Bijna een jaar na de aardbeving is in de Ha´tiaanse hoofdstad Port-au-Prince nog amper een spoor van wederopbouw te bekennen. Buiten de stad komt de huizenbouw, mede dankzij een Nederlands gezin, al wel op gang.

Webshops are booming
Je koopt een partijtje kinderkleding via marktplaats, zet de dozen op zolder en verkoopt de kleertjes via internet. Na een paar jaar heb je meer dan 100 mensen in dienst en maak je miljoenen euro's winst. Het kan, en het gebeurt ook. Online shoppen is big business.

Sportnieuws
Aandacht voor het actuele sportnieuws.

Presentatie: Twan Huys, Jeroen Overbeek, Toine van Peperstraten (Hilversum).

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op donderdag 18 november door de NOS. De presentatie was in handen van Toine van Peperstraten, Jeroen Overbeek en Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee