Uitzending
Nieuwsuur - 17-10-2021

17-10-2021

Nieuwsuur

227 x bekeken | 0 reacties
6
Hoe komt Afghanistan aan geld?
De Afghaanse economie, draaide al niet goed, en sinds de machtsovername van de Taliban, is die in vrije val geraakt. Dit zou tot een humanitaire ramp kunnen leiden in het arme land.

Is een vrouwenquotum nodig?
Er zijn nog altijd te weinig vrouwen aan de top van het bedrijfsleven, vindt de politiek. En dus wordt - na jarenlang gesteggel - het 'vrouwenquotum' wettelijk verplicht. Nieuwsuur peilt het in het bedrijfsleven.

Een plan dat het tentenkamp had kunnen voorkomen
In Almere is vandaag de tijdelijke noodopvang voor asielzoekers geopend. We spreken Theo Weterings, de burgemeester van Tilburg.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Theo Weterings te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke, Jeroen Wollaars, Eelco Bosch van Rosenthal en Petra Grijzen. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op zondag 17 oktober door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Hoe komt Afghanistan aan geld? De Afghaanse economie, draaide al niet goed, en sinds de machtsovername van de Taliban, is die in vrije val geraakt. Dit zou tot een humanitaire ramp kunnen leiden in het arme land. Is…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten