Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 17-2-2011

17-2-2011

Nieuwsuur

1140 x bekeken | 0 reacties
6
Deetman doet oproep
In het kader van het onderzoek naar misbruik binnen de katholieke kerk, doet commissie-voorzitter Wim Deetman vanavond in Nieuwsuur een oproep.

Haalt de coalitie een meerderheid in de Eerste Kamer?
Hoe zou de Eerste Kamer eruit zien als er nu verkiezingen zouden worden gehouden? Vanavond de nieuwste Politieke Barometer en commentaar van politiek verslaggever Ferry Mingelen.

Ontlopen tbs wordt onmogelijk
Aan verdachten die niet meewerken aan een psychiatrisch onderzoek, kan toch tbs worden opgelegd. Dat schrijft staatssecretaris Fred Teeven in een brief aan de Tweede Kamer. Hij geeft tekst en uitleg in de studio.

Sportnieuws
SkiŽn: samenvatting van de eerste en tweede run reuzenslalom vrouwen tijdens het WK AlpineskiŽn in Garmisch-Partenkirchen.
Voetbal: samenvatting van de Europa League-wedstrijd Anderlecht-Ajax
Voetbal: samenvatting van de Europa League-wedstrijd Rubin Kazan-FC Twente

Presentatie: Twan Huys, Herman van der Zandt, Jeroen Stomphorst.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op donderdag 17 februari door de NOS. Te gast waren Wim Deetman en Fred Teeven. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen, Twan Huys, Jeroen Stomphorst en Herman van der Zandt. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Deetman doet oproep In het kader van het onderzoek naar misbruik binnen de katholieke kerk, doet commissie-voorzitter Wim Deetman vanavond in Nieuwsuur een oproep. Haalt de coalitie een meerderheid in de Eerste…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten