Uitzending
Nieuwsuur - 17-12-2019

17-12-2019

Nieuwsuur

209 x bekeken | 0 reacties
6
Overleeft Menno Snel debat?
Aan de vooravond van opnieuw een debat over de toeslagaffaire wordt duidelijk dat de positie van staatssecretaris Menno Snel van FinanciŽn wankelt. Ook GroenLinks en SGP twijfelen nu of hij kan aanblijven. Haalt Snel de kerst? We blikken vooruit op het debat met politiek duider Arjan Noorlander.

Stikstofwet ook door Senaat
Het is nog de vraag hoe de boerenacties tegen het stikstofbeleid er morgen uit gaan zien, en of er Łberhaupt acties komen. Wel is al duidelijk dat de stikstofwet ook door de Eerste Kamer komt. Het is zeker dat genoeg oppositiepartijen achter de wet staan. Ondertussen wordt er doorgewerkt aan omvangrijkere stikstofmaatregelen. Zo wordt er gekeken naar nieuwe innovaties. Zijn er technologische oplossingen om de stikstofuitstoot verder naar beneden te brengen? Dat vragen we aan Marcel van Haren van de FME, de werkgeversorganisatie voor de technologische industrie.

De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op dinsdag 17 december door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie