Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 16-10-2010

16-10-2010

Nieuwsuur

1286 x bekeken | 0 reacties
6
Jason W. keert zich af van moslimextremisme
Terreurverdachte Jason W. zegt dat hij zich heeft afgekeerd van het moslimterrorisme. Hij noemt het streven om een islamitische staat te realiseren 'een totale mislukking'. De advocaat van Jason W., Bart Nooitgedagt, reageert in de studio.

Zwaar weer voor Ierse burgers
Ierland blijft bij de doelstelling het begrotingstekort tegen 2014 onder de grens van 3 procent te brengen. En dat voelen de Ierse burgers.

Wat betekent statenloos zijn in Nederland?
Wat betekent het als je, zoals 1000 Roma, in Nederland statenloos bent? Nieuwsuur spreekt met een statenloze familie die vanwege privacy-redenen onherkenbaar wil blijven.

Presentatie: MariŽlle Tweebeeke, Jeroen Overbeek, Henry Schut.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Bart Nooitgedagt te gast. De presentatie was in handen van Henry Schut, Jeroen Overbeek en MariŽlle Tweebeeke. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op zaterdag 16 oktober door de NOS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Nederland kiest vandaag, woensdag 15 maart, een nieuwe Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de grootste partijen gingen gisteravond voor de laatste keer met elkaar in debat. Onder leiding van Rob Trip discussieerden de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten