Uitzending
Nieuwsuur - 16-3-2012

16-3-2012

Nieuwsuur

1140 x bekeken | 0 reacties
8
Diederik Samsom is de nieuwe partijleider van de PvdA
54 Procent van de partijleden hebben in een interne verkiezing laten weten dat ze aan Samsom de voorkeur geven boven de vier andere kandidaten: Ronald Plasterk, Nebahat Albayrak, Martijn van Dam en Lutz Jacobi. In Nieuwsuur een verslag. Ferry Mingelen duidt de uitslag.

Obama trapt campagne af met gelikte film
Met een opvallend gemaakte campagnefilm zijn de Democraten de campagne voor de presidentsverkiezingen begonnen. Glansrijk belicht de film de prestaties van president Barack Obama, die hoopt op een tweede termijn als president.

Veiligheidsraad buigt zich over SyriŽ
Mede door de steun van China en Rusland houdt het regime van Bashar al-Assad nog altijd stand. Vandaag praat de VN-veiligheidsraad opnieuw over SyriŽ. Verslaggever Jan Eikelboom is in het land en spreekt vandaag met vluchtelingen uit Homs.

Presentatie: Astrid Kersseboom, MariŽlle Tweebeeke.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op vrijdag 16 maart door de NOS. Te gast waren Diederik Samsom, Barack Obama, Jan Eikelboom, Nebahat Albayrak, Ronald Plasterk, Martijn van Dam en Lutz Jacobi. De presentatie was in handen van Astrid Kersseboom en MariŽlle Tweebeeke.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie