Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 16-6-2011

16-6-2011

Nieuwsuur

1237 x bekeken | 0 reacties
6
Kamer verdeeld over verbod op rituele slacht
Vertegenwoordigers van joodse en islamitische organisaties protesteren vandaag, in soms emotionele redes, in de Tweede Kamer tegen een verbod op onverdoofd ritueel slachten
De Kamer houdt er vandaag een hoorzitting over.

Waar blijft het protest?
Waarom is er geen massaal protest tegen de bezuinigingen van het kabinet-Rutte? Of zal het brede verzet er pas komen als meer mensen de bezuinigingen gaan voelen? Gesprek met Jan Marijnissen, Lodewijk de Waal, Frank de Grave en Paul Schnabel.

Politieke onrust in Griekenland
De Griekse premier Papandreou presenteerde vandaag een nieuwe ministersploeg nadat een aantal partijgenoten tegen de bezuinigingen wilde stemmen. Maar helpt het? De weerstand in Griekenland groeit met de dag. Correspondent Saskia Dekkers is in Athene.

Rodgers: de John Lennon van disco
Hij scoorde eind jaren zeventig en begin jaren tachtig wereldhits, waaronder Le Freak en Good Times: Nile Rodgers. Poptempel Paradiso is vanavond tot de nok gevuld met soul- en funkliefhebbers, want het creatieve brein achter Chic, komt er spelen. Een gesprek met de John Lennon van de disco.

Sportnieuws
Tennis: aandacht voor de Unicef Open in Rosmalen.
Beachvolleybal: aandacht voor het WK in Rome.

Presentatie: Twan Huys, MariŽlle Tweebeeke.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op donderdag 16 juni door de NOS. Te gast waren Frank de Grave, Jan Marijnissen, Lodewijk de Waal en Paul Schnabel. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie