Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nieuwsuur - 16-12-2010

16-12-2010

Nieuwsuur

1170 x bekeken | 0 reacties
7
Kinderopvang is booming business
Honderdduizenden kinderen gaan elke dag naar de kinderopvang. Nieuwsuur onderzoekt wat er komt kijken bij het openen van een crèche: wat zijn de eisen voor het gebouw en het personeel? Wordt er streng gecontroleerd?

De macht van Europa
De afgelopen jaren is de macht van de Europese Unie op financieel-economisch vlak toegenomen. Is een politieke Unie aanstaande? Een verslag van de Europese top van vandaag, onder meer met een reactie van oud-minister Onno Ruding.

De uitgestoken hand van Mark Rutte
Bij zijn aantreden nam Mark Rutte zich voor om ruimhartig samen te werken met de oppositie. Hij is nu twee maanden premier. Wat is er over van zijn goede voornemen, met andere woorden: waar is de uitgestoken hand van Mark Rutte?

Met om 22:40 uur NOS Sportnieuws
Zwemmen: aandacht voor het WK Kortebaan in Dubai.
Tennis: aandacht voor Raemon Sluiter als toernooidirecteur van de REAAL Tennis Masters 2010 in Rotterdam.

Presentatie: Twan Huys, Astrid Kersseboom, Ferry Mingelen, Jeroen Stomphorst.

Deze uitzending van het programma Nieuwsuur is uitgezonden op donderdag 16 december door de NOS. Te gast was Onno Ruding. De presentatie was in handen van Astrid Kersseboom, Ferry Mingelen, Twan Huys en Jeroen Stomphorst. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee