Uitzending
Nieuwsuur - 14-2-2017

14-2-2017

Nieuwsuur

1060 x bekeken | 0 reacties
6
Veiligheidsprotocollen bij Trump in goede handen?
Het presidentschap van Donald Trump is nog geen maand oud en hij moet het nu al stellen zonder zijn Nationale Veiligheidsadviseur Michael Flynn. Die stapte vannacht op.

Veiligheidsadviseur Michael Flynn vanaf begin al omstreden
Veiligheidsadviseur Michael Flynn was al omstreden, maar door onder meer onthullingen in de Washington Post kwam de zaak in een stroomversnelling. Vannacht nam hij ontslag.

Buiten het Binnenhof: 'Nederland is een vat vol kansen'
In de aanloop naar de verkiezingen spreekt Nieuwsuur voor de serie Buiten het Binnenhof met kiezers uit het hele land. Hoe vinden zij dat het gaat met Nederland?

Eindhoven: de cijfers achter de jubelstemming
De groei van de Nederlandse economie zette afgelopen jaar door, de werkeloosheid daalde verder en de koopkracht steeg.

'Tekort aan huurwoningen in het middensegment is overduidelijk'
Voorzitter Marnix Norder van de koepel van woningbouwverenigingen onderschrijft het ersntige tekort aan woningen voor middeninkomens. De woningbouw wil bouwen, maar heeft daar hulp bij nodig.

De openstaande rekening voor Rutte
Drie weken geleden kwam de Teevendeal-affaire opnieuw in de publiciteit. Nu de storm weer is gaan liggen is de vraag: is het definitief voorbij?

De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke, Twan Huys en Joost Karhof. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op dinsdag 14 februari door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Nederland kiest vandaag, woensdag 15 maart, een nieuwe Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de grootste partijen gingen gisteravond voor de laatste keer met elkaar in debat. Onder leiding van Rob Trip discussieerden de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten