Uitzending
Nieuwslicht - 29-10-2004

29-10-2004

Nieuwslicht

983 x bekeken | 0 reacties
6
Bij de Amerikaanse verkiezingen gaan naar alle waarschijnlijkheid ook dit keer weer problemen ontstaan omdat een aantal van de elektronische stemmachines met gebrekkige software is uitgerust. Niet alleen de stemmachines hebben daar last van

ook de software die wordt gebruikt in bijvoorbeeld ziekenhuizen deugt lang niet altijd. In Canada zijn al mensen overleden doordat de computer hen behandelde met een overdosis bestraling. En in Nederland zijn er problemen geweest bij de hartbewaking. Nieuwslicht zoekt uit hoe dit soort problemen is op te lossen. Verder in het programma:

De Europese Unie wil dat op alle pakjes sigaretten gruwelijke foto's komen te staan van tumoren om zo nóg meer mensen van het roken af te helpen. Nieuwslicht vraagt zich af of het op deze manier wel gaat lukken.

Het Europarlement wil af van kandidaat-commissaris Buttiglione omdat hij vindt dat homoseksualiteit een zonde is én onnatuurlijk. Midas Dekkers vraagt zich af of hij in dat laatste geen gelijk heeft.

Presentatie: Paul Witteman.

In deze uitzending van Nieuwslicht was Midas Dekkers te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman en Menno Bentveld. Deze uitzending van het programma Nieuwslicht werd uitgezonden op vrijdag 29 oktober door Human en BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie