Programma
Nick, Simon en Kees: Take a chance on me

Nick, Simon en Kees: Take a chance on me

7
Nick, Simon en Kees: Take a chance on me is een muzikaal programma bij de AVROTROS. Nick Keijzer, Simon Schilder en Kees Tol duiken in de wereld van de bekende popgroep ABBA. Als klein jongetje is Kees al enorm geraakt door de magie en de muziek van de Zweedse popgroep. Ook Nick en Simon zijn onder de indruk van hun muzikaliteit. Het trio reist door Zweden en ze bezoeken verschillende plekken en personen die van betekenis zijn geweest voor de bandleden Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid. In elke afevering worden ABBA-nummers in een Nick & Simon-jasje gestoken. In iedere aflevering is de spanning voelbaar hoe dichtbij Nick, Simon en Kees bij de iconische bandleden komen. De puzzelstukjes vallen gedurende de serie op zijn plek met als afsluiter een bijzondere muzieksessie met oud ABBA-muzikanten, waarvoor ze de vier bandleden op een persoonlijke manier hebben uitgenodigd. Een ontmoeting met Benny, Bjorn, Agnetha en Frida zou hun avontuur natuurlijk compleet maken. Maar gaat deze droom van Kees ook echt in vervulling?
 • Nick, Simon en Kees: Take a chance on me

  428 x bekeken | 7-5-2021
  Nick, Simon en Kees: Take a chance on me - 7-5-2021
  6
  Deze uitzending van het programma Nick, Simon en Kees: Take a chance on me werd uitgezonden op vrijdag 7 mei door AVROTROS. Bekijk uitzending
 • Nick, Simon en Kees: Take a chance on me

  1308 x bekeken | 1-5-2021
  Nick, Simon en Kees: Take a chance on me - Nick, Simon & Kees: Take a chance on me
  7
  De presentatie was in handen van Nick & Simon en Kees Tol. Deze uitzending van het programma Nick, Simon en Kees: Take a chance on me met de titel Nick, Simon & Kees: Take a chance on me werd uitgezonden op zaterdag 1… Bekijk uitzending
Nick, Simon en Kees: Take a chance on me info
Nieuws over Nick, Simon en Kees: Take a chance on me
 • Nick, Simon en Kees: Take a chance on me - Nick & Simon duiken in nieuwe tv-show in de wereld van ABBA

  Nick & Simon duiken in nieuwe tv-show in de wereld van ABBA

  29-4-2021  Het Volendamse duo Nick & Simon duikt samen met goede vriend Kees Tol in de wereld van de wereldberoemde popgroep ABBA. Nick, Simon en Kees reizen als documentairemakers door Zweden om een portret te maken over het leven van ABBA-leden Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid.

  In Zweden reist het drietal naar verschillende plekken die van betekenis zijn geweest voor de bandleden van ABBA. Ze komen meer te weten over de band, de muziek en de tijdsgeest waarin ABBA na het Songfestival uitgroeide tot één van de grootste en succesvolste bands ter wereld.

  Het programma Take A Chance On Me, dat vanavond om 20:30 uur start op NPO 1, is de opvolger van Homeward Bound over het Amerikaanse zangduo Simon & Garfunkel. Met Homeward Bound waren Nick, Simon en Kees vorig jaar genomineerd voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.
  Lees verder