Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 9-6-2008

9-6-2008

Netwerk

990 x bekeken | 0 reacties
6
Exclusief interview president Karzai
Een Uruzgan-veteraan, de nabestaanden van een in Uruzgan omgekomen soldaat en een Afghaanse vluchteling. Allemaal stellen ze vanavond hún vraag aan de Afghaanse president Hamid Karzai in een exclusief interview met Netwerk. Het Afghaanse staatshoofd brengt een tweedaags bezoek aan Nederland. Hij praat met premier Balkenende en andere leden van het kabinet over onder andere de verbetering van de veiligheid en de economische ontwikkeling in zijn land.

Hennie Tinga
Ze zijn gedreven, talentvol, idealistisch en steken boven het maaiveld uit. In de voetbalmaand van 2008 maakt Netwerk zijn eigen selectie in de portrettenserie Het Vrouwenelftal. Bijzondere Nederlandse vrouwen die weigeren aan de zijlijn te blijven staan maar de handen uit de mouwen steken. In de tweede reportage in deze serie Hennie Tinga. Al decennia heilsoldaat in Amsterdam en de rosse buurt in het bijzonder en volgens sommigen de natuurlijke opvolger van majoor Bosshardt.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 9 juni door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie