Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 9-7-2008

9-7-2008

Netwerk

954 x bekeken | 0 reacties
6
Stel je voor: 25 miljoen
Komende donderdag gaat 'ie vallen: de grootste geldprijs in de Nederlandse loterijgeschiedenis. Nederland koopt massaal Staatsloten om kans te maken op de megajackpot van 25 miljoen euro. En hij valt, gegarandeerd. Maar wat gebeurt er met je leven als je zo'n enorm geldbedrag wint? Een reportage over de wereld achter het geluk. Netwerk spreekt met oud-winnaars en financiŽle en psychologische begeleiders.

Stembusfraude Zimbabwe
De verkiezingen in Zimbabwe zijn zeer rumoerig verlopen. De oppositie trok zich voortijdig terug uit de verkiezingsstrijd omdat deze niet eerlijk zou zijn verlopen. President Mugabe zou op oneerlijke wijze de macht hebben behouden. Onze Engelse collega's gingen met een verborgen camera op pad en filmden de stembusfraude. Een reportage met een reactie van Bert Koenders, minister voor Ontwikkelingssamenwerking.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 9 juli door de EO en de NCRV. Te gast was Bert Koenders. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie