Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 9-7-2007

9-7-2007

Netwerk

943 x bekeken | 0 reacties
6
Nederland doet te weinig aan voorkomen van zelfmoord
Jaarlijks plegen 1500 tot 1600 Nederlanders zelfmoord. Dat aantal kan en moet omlaag, zeggen deskundigen. De ons omringende landen hebben allemaal een SuÔcide Preventieplan, maar Nederland niet. Dit terwijl zo'n plan het zelfdodingscijfer met de helft zou kunnen terugbrengen.

Christenen Irak vaker doelwit geweld
De christelijke minderheid in Irak is steeds vaker slachtoffer van geweld en discriminatie. Daarom is al ongeveer de helft van de ongeveer 1,5 miljoen Iraakse christenen het land ontvlucht. De meesten komen terecht in JordaniŽ of SyriŽ, maar in die landen krijgen de vluchtelingen weinig hulp. Een reportage over hun schrijnende situatie.

Poep en afval als energiebron
De komende vier weken staat Netwerk uitgebreid stil bij het thema duurzaamheid. In acht afleveringen worden uiteenlopende duurzaamheidsprojecten tegen het licht gehouden. Wubbo Ockels beoordeelt deze projecten op verschillende aspecten, waaronder creativiteit en haalbaarheid. Vandaag: Thecogas Biogastechniek.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 9 juli door de EO en de NCRV. Te gast was Wubbo Ockels. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie