Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 9-1-2008

9-1-2008

Netwerk

1030 x bekeken | 0 reacties
6
Niet in staat tot verhoor, maar toch verhoord
Een paar keer per maand gaat de politie naar ziekenhuizen, verpleeghuizen en inrichtingen om verdachten te verhoren of mee te nemen voor verhoor. Het gaat hierbij vaak om kwetsbare verdachten, mensen die niet of nauwelijks in staat zijn om verhoord te worden, omdat ze geestelijk gehandicapt, psychiatrisch patiŽnt of dement zijn of onder de medicijnen zitten. Netwerk kwam in het bezit van beelden van zo'n verhoor, waarbij een verdachte van moord die geveld is door drie hersenbloedingen verhoord wordt.

Kieskompas succesvol in Amerika
Tot ieders verbazing heeft Hillary Clinton gisteren de overwinning bij de Democraten behaald in New Hampshire. Hiermee heeft Clinton een belangrijke slag geslagen in de strijd om het Witte Huis; wie wint in New Hampshire, maakt een grotere kans om president te worden, zo bleek uit eerdere verkiezingen. Om de Amerikanen te helpen in hun keuze voor een kandidaat hebben de makers van het Nederlandse Kieskompas een Amerikaanse versie gemaakt. In Netwerk een gesprek met Andrť Krouwel, politicoloog en ontwikkelaar van Kieskompas USA.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 9 januari door de EO en de NCRV. Te gast was Andre Krouwel. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie