Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 8-9-2006

8-9-2006

Netwerk

923 x bekeken | 0 reacties
6
Belgische rechts-extremisten wilden aanslagen plegen
De Belgische politie heeft gisteren zeventien mensen opgepakt op verdenking van het voorbereiden van aanslagen. De verdachten zijn extreem-rechts en zouden met aanslagen BelgiŽ willen ontwrichten. Volgens de Belgische justitie heeft de vermoedelijke leider van de groep ook contacten met de Nederlandse extreem-rechtse beweging Nationale Alliantie. Een reportage.

Nieuwe video al-Qaeda opgedoken
Gisteren toonde de Arabische zender al-Jazeera een video waarop al-Qaeda-leider Bin Laden was te zien met een aantal kapers die op 11 september 2001 aanslagen pleegden op de Twin Towers en het Pentagon. In Netwerk spreken Amerikadeskundige Willem Post en Afghanistankenner Willem Vogelsang over het nieuwe beeldmateriaal. Wat betekent de video voor de VS? Waarom loopt Bin Laden nog vrij rond?

ComplottheoriŽn rond 11 september
In Netwerk aandacht voor de complottheorieŽn van de Amerikaanse hoogleraar David Ray Griffin. Het is vijf jaar geleden dat de torens van het WTC in New York door twee vliegtuigen werden doorboord. Vanaf dag 1 zetten veel mensen grote vraagtekens bij de officiŽle lezing van de aanslagen. Onder hen hoogleraar Griffin. Een reportage.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 8 september door de EO en de NCRV. Te gast waren Willem Post en Willem Vogelsang. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie