Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 8-6-2007

8-6-2007

Netwerk

1036 x bekeken | 0 reacties
6
Joris Voorhoeve reageert op aanklacht Moeders van Srebrenica
De Moeders van Srebrenica hebben afgelopen maandag een aanklacht ingediend tegen de Nederlandse staat. Volgens de 150 vrouwen heeft Nederland nagelaten de Bosnische moslim-enclave goed te beschermen. Hun advocaten zeggen dat het de Nederlanders zelf waren die de door de Verenigde Naties toegezegde luchtsteun hebben stopgezet. Toenmalig minister van Defensie Joris Voorhoeve reageert op de aanklacht.

De teloorgang van WalloniŽ
De Belgen kiezen zondag een nieuw federaal parlement. Een heet hangijzer tijdens de verkiezingen is de financiŽle teloorgang van WalloniŽ. De situatie daar is zo nijpend dat het Waalse Gewest de gemiddelde Vlaming inmiddels drie euro per dag kost. Was dertig jaar geleden WalloniŽ nog het kloppend hart van BelgiŽ, nu is het verworden tot een blok aan het been. Hoe ziet de toekomst van WalloniŽ eruit?

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 8 juni door de EO en de NCRV. Te gast was Joris Voorhoeve. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie