Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 8-7-2008

8-7-2008

Netwerk

1070 x bekeken | 0 reacties
6
Zeulen met kinderen
Meer over een onderzoek van belangenvereniging Boink naar de buitenschoolse opvang in de provincie Utrecht. Een klein gedeelte van de Utrechtse basisscholen blijkt er volgens de onderzoeksresultaten helemaal niet in te slagen om aan de verplichting te voldoen opvang na school aan te bieden. Ruim tweederde van de basisscholen in de provincie Utrecht biedt wel opvang aan, maar buiten het schoolgebouw. Er moet dus extra transport van en naar school worden geregeld. Basisschooldirecteur Jaap Nelissen legt uit waarom het voor scholen zo moeilijk is om goede opvang te regelen.

De keerzijde van all-inclusive vakanties
De advertentiekoppen schreeuwen: Thuis blijven is duurder. Jaarlijks kiezen talloze mensen voor een all-inclusive vakantie. Velen van hen gaan naar Turkije. De meesten hebben een geweldige tijd maar er zijn jaarlijks duizenden vakantiegangers die gedesillusioneerd terugkeren. Mensen laten zich verleiden door paradijselijke visioenen en vijfsterren hotels voor onwaarschijnlijk lage bedragen. Die droom lijkt helaas niet altijd uit te komen, zo blijkt uit de dossiers van de Geschillencommissie. Netwerk nam zelf de proef op de som en vertrok naar een vijfsterren hotel in Turkije.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 8 juli door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie