Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 8-1-2008

8-1-2008

Netwerk

940 x bekeken | 0 reacties
6
Voorverkiezingen New Hampshire: belangrijke stap richting Witte Huis
De Amerikaanse presidentskandidate Hillary Clinton heeft het moeilijk. Haar Democratische partijgenoot Barack Obama, met wie ze strijdt om de Democratische presidentskandidaat te worden, lijkt haar favorietenrol te hebben overgenomen. Vandaag zijn er voorverkiezingen in de staat New Hampshire, die als zeer belangrijk gelden. In Netwerk aandacht voor de voorverkiezingen met onder meer een reportage over de campagne van Obama.

Flinke toename gipsvluchten
Het is druk op de Europese skipistes. Naast meer sneeuwpret zijn er meer ski-ongelukken. Het aantal gipsvluchten is deze winter daarom flink hoger dan normaal. Dit seizoen zijn al 460 mensen met het vliegtuig teruggekomen uit het wintersportgebied. Vorig jaar waren dat er in dezelfde periode 275. In Netwerk aandacht voor de gipsvluchten.

Verkiezingen VS: op wie zou u stemmen?
De verkiezingscampagnes voor het Amerikaanse presidentschap zijn begonnen. Eerst bepalen Democraten en Republikeinen via voorverkiezingen wie namens hun partij de kandidatuur krijgt. Daarna zal de strijd tegen elkaar losbranden. Maar welke kandidaat zou uw voorkeur hebben als president? Barack Obama, Hillary Clinton, Rudy Giuliani of Mike Huckabee? Via het Kieskompas kunt u testen welke kandidaat het beste aansluit bij uw voorkeuren.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 8 januari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie