Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 7-9-2007

7-9-2007

Netwerk

1031 x bekeken | 0 reacties
6
De zaak Madeleine McCann neemt nieuwe wending
Al vier maanden vragen we ons af wat er met de kleine Maddie is gebeurd. De Portugese politie houdt er rekening mee dat het meisje, dat tijdens een vakantie in Portugal op 3 mei spoorloos verdween, is vermoord. Na Brits forensisch onderzoek neemt de zaak een nieuwe wending en wordt de moeder formeel als verdachte aangemerkt. Het laatste nieuws omtrent deze zaak en een interview met Nico van den Dries van recherchebureau Strongwood, die een week lang onderzoek deed in Portugal.

'Ndrangheta: de vete houdt aan
Een vete onder bloedbroeders. Dat is het motief voor de moord op zes Italianen in het Duitse Duisburg op 15 augustus. Het was de bloedigste afrekening tot nu toe in een langlopend conflict tussen twee rivaliserende clans binnen de maffia van CalabriŽ, de 'Ndrangheta. Over en weer worden aanslagen gepleegd. Allemaal hebben ze een ding gemeen: ze worden altijd gepleegd op een feestdag. Afgelopen zondag was weer zo'n feestdag: de processie van de Madonna van Polsi en dus werd er gevreesd voor een nieuwe moordpartij. Een reportage van deze feestdag in CalabriŽ.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 7 september door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie