Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 7-5-2007

7-5-2007

Netwerk

1131 x bekeken | 0 reacties
6
Het lijden van volksclub Feyenoord
Met de laagste klassering sinds 1991, de onzekerheid over een plaats in het UEFA-Cup toernooi en het vertrek van trainer Erwin Koeman, is het geen best voetbalseizoen voor Feyenoord. Wat is er in Rotterdam allemaal aan de hand? In Netwerk een reportage over het lijden van de volksclub.

Chaos rond overname ABN Amro
ABN Amro heeft vanochtend een bod op dochter LaSalle verworpen. Drie banken, Fortis, RBS en Banco Santander, boden 18 miljard dollar voor de Amerikaanse bank, maar het Nederlandse bankconcern wil LaSalle laten overnemen door Bank of America. Dit is de laatste ontwikkeling rond de overname van de Nederlandse bank. In Netwerk aandacht voor de chaos rond ABN Amro.

Darfur-vluchtelingen in IsraŽlische gevangenis
Vluchtelingen uit Darfur die aan het geweld in de Soedanese regio willen ontsnappen en asiel zoeken in IsraŽl, wacht een nare verrassing. Na een lange en gevaarlijke tocht door de woestijn komen ze aan in het voor hun beloofde land, maar in IsraŽl belanden ze in de gevangenis. De overheid voert als reden aan dat Soedan een vijandelijke natie is. En dat IsraŽl in principe alleen joodse vluchtelingen opneemt. In Netwerk het verhaal van Darfur-vluchtelingen, die proberen om IsraŽl binnen te komen.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 7 mei door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie