Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 7-7-2008

7-7-2008

Netwerk

1033 x bekeken | 0 reacties
6
Hoge nood in de trein
De Nederlandse Spoorwegen willen het aantal toiletten in stoptreinen en op stations drastisch terugdringen. De belangenorganisaties van reizigers zijn hier woedend over en eisen dat het beleid wordt herzien. Vooral mensen met blaasproblemen worden hier de dupe van. Hoort er niet een toilet op de trein te zijn? Netwerk ging op zoek naar de noodzaak van het toilet op de trein.

Valkuilenmysterie in Limburg
In de bossen van het Limburgse dorpje Helden zijn de afgelopen maanden drie levensgevaarlijke valkuilen ontdekt. Op de bodem van de kuilen ligt steeds een zwaar betonnen blok met daarin scherpe ijzeren pinnen. Wie is de mysterieuze valkuilengraver? En wat is zijn motief? Netwerk gaat op onderzoek uit in Helden en spreekt met forensisch psycholoog Ernst Ameling.

Op bezoek bij oma Obama
Eind dit jaar hoopt Barack Obama tot de eerste zwarte president van de Verenigde Staten te worden verkozen. Netwerk reist naar Kenia op zoek naar de wortels van de man die misschien de machtigste man van de wereld wordt. We spreken met de oma van Barack Obama en een man die zijn vader kende.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 7 juli door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie