Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 7-2-2008

7-2-2008

Netwerk

1445 x bekeken | 0 reacties
6
Boer zonder vrouw
Nog drie boeren en een boerin zoeken via het tv-programma Boer zoekt vrouw een partner. Maar hoe zit het eigenlijk met die duizenden boeren die bij hun zoektocht naar een vrouw geen hulp krijgen van Yvon Jaspers? Een reportage over de vraag waarom het voor boeren zo moeilijk is een vrouw te vinden.

Tiener steekt zich zelf in brand
Een vijftienjarige jongen uit Soest is zwaargewond geraakt, nadat hij zichzelf in brand had gestoken. De jongen is overgebracht naar het brandwondencentrum in Beverwijk. Het is onduidelijk of het een ongeluk is of dat de jongen zich opzettelijk in brand heeft gestoken. Aandacht voor het drama en het aantal zelfmoordpogingen onder jongeren. In de studio reageert hoogleraar klinische psychologie Ad Kerkhof van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Brand Ludwigshafen mogelijk aanslag van neo-nazi's
De Turkse premier Erdohan bezoekt vandaag het Duitse Ludwigshafen. Daar kwamen bij een brand zondag negen Turken om het leven. Vermoedelijk gaat het om een neo-nazistische aanslag. Erdohan vergeleek de brand met Solingen, waar in mei 1993 vijf Turken de dood vonden nadat vier skinheads de woning in brand hadden gestoken. Toen reageerde Nederland met massale verontwaardiging. De recente brand heeft hier vooralsnog geen ophef veroorzaakt. Netwerk bezocht de initiatiefnemers van een kaartenactie van destijds op, de 3FM-dj's Peter van Bruggen en Jeanne Kooijmans.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 7 februari door de EO en de NCRV. Te gast waren Jeanne Kooijmans en Peter van Bruggen. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie