Uitzending
Netwerk - 7-2-2006

7-2-2006

Netwerk

710 x bekeken | 0 reacties
6
Cartooncrisis-de rol van imam Abu Laban
De publicatie van spotprenten van de profeet Mohammed in de Deense krant Jyllands Posten veroorzaakte in eerste instantie nauwelijks ophef. Een delegatie Deense moslims, waar ook de vooraanstaande imam Abu Laban bij zou zijn, reisde echter naar islamitische landen om daar op te roepen tot protest tegen de cartoons, wat met name in het Midden-Oosten tot veel onrust leidde. In Netwerk een interview met Abu Laban.

D66 en de komende gemeenteraadsverkiezingen
Het gaat niet goed met D66: eerst raakte de partij een kroonjuweel kwijt, de gekozen burgemeester, vervolgens vertrok leider De Graaf, toen maakte opvolger Pechtold een roerige entree en onlangs trad fractieleider Dittrich af na het Kamerdebat over de Afghanistan-missie. In de peilingen zakt de partij steeds verder weg. Wat betekent dit voor de komende gemeenteraadsverkiezingen?

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 7 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee