Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 7-12-2007

7-12-2007

Netwerk

963 x bekeken | 0 reacties
6
Reportage over mensenrechten Zimbabwe
Komend weekend komen regeringsleiders van Afrikaanse en EU-landen bij elkaar in Lissabon. Op de EU-Afrikatop is ook de Zimbabwaanse dictator Robert Mugabe aanwezig. Hij is omstreden omdat in zijn land mensenrechten worden overtreden. Onder zijn bewind is de economie ingestort. Aan de vooravond van de top bezocht Netwerk in het diepste geheim het land waar buitenlandse journalisten niet welkom zijn.

Netelenbos krijgt zwarte piet voor falen onderwijshervormingen
Voor Tineke Netelenbos zal het een lastige dag worden; zij lijkt de zwarte piet te krijgen voor het falen van de onderwijshervormingen. Onder haar staatssecretarisschap werd onder meer het vmbo ingevoerd, volgens deskundigen met rampzalige gevolgen. De parlementaire commissie Onderwijsvernieuwingen verhoort vandaag oud-ministers Wallage en Ritzen en voormalig staatssecretaris Netelenbos. Een gesprek met Tineke Netelenbos.

Presentatie: Frank du Mosch

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 7 december door de EO en de NCRV. Te gast was Tineke Netelenbos. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie