Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 7-8-2008

7-8-2008

Netwerk

1065 x bekeken | 0 reacties
6
Waar blijft het verbod op paddo's?
De paddodiscussie laait opnieuw op. Afgelopen vrijdag vond een achttienjarige jongen in Den Haag de dood nadat hij uit het raam gesprongen was. Hij bleek onder invloed van paddo's. Eergisteren viel een achttienjarigejarige Britse tourist in Amsterdam uit een raam. Ook hij was onder invloed van paddo's. De jongen overleefde de val van tien meter hoogte. Na diverse incidenten vorig jaar kondigde minister Klink van volksgezondheid in november een verbod op paddo's af. Het verbod is vooralsnog niet ingevoerd omdat een deel van de Tweede Kamer dwars ligt. In Netwerk een reconstructie van de dood van de Hagenaar en een reactie van minister Klink op de recente incidenten en het uitblijven van het verbod.

Op vakantie naar Marokko
De grote zomervakantie is voor iedereen begonnen. Veel Nederlandse Marokkanen (volgens de ANWB 68 procent) maken de lange reis naar hun land van herkomst. Netwerk reist mee met Amine en Yassine, twee jonge Goudse Marokkanen. Ze rijden in een personenbusje naar Marokko. Onderweg praten ze over hun liefde voor het land. In Marokko zoeken ze hun familie op.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 7 augustus door de EO en de NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie