Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 6-6-2008

6-6-2008

Netwerk

1650 x bekeken | 0 reacties
6
Het Vrouwenelftal: Karin Kuipers
Ze zijn gedreven, talentvol, idealistisch en steken boven het maaiveld uit. In dť voetbalmaand van 2008 maakt Netwerk zijn eigen selectie in de portrettenserie: Het Vrouwenelftal. Bijzondere Nederlandse vrouwen die weigeren aan de zijlijn te blijven staan maar de handen uit de mouwen steken.I n deel 1 een portret van Karin Kuiper. De weduwe van de in 2005 overleden schrijver Karel Glastra van Loon schreef een boek over haar rouwverwerking en zet het werk van Karel voor Birmese vluchtelingen voort.

Filip over het 'vak' van kroonprins
'Wanneer het erop aankomt, zal ik er staan', aldus de Belgische kroonprins Filip in reactie op de vraag of hij klaar is voor het koningschap. Een team van het Belgische programma Koppen heeft prins Filip zes maanden gevolgd. Voor en achter de schermen, samen met zijn gezin in het park en tijdens zijn economische missies naar het buitenland. Over hoe hij zijn rol als koning zal invullen, blijft Filip vaag tijdens de interviews met journalist Wim de Vilder. En de vraag waar BelgiŽ over twintig jaar zal staan, ontwijkt de kroonprins helemaal. Wel vertelt hij uitgebreid over de opvoeding van zijn kinderen: 'Wij willen dat onze kinderen sterk staan in het leven.' In Netwerk de belangrijkste fragmenten van de reportage.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 6 juni door de EO en de NCRV. Te gast was Karin Kuiper. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie