Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 6-2-2008

6-2-2008

Netwerk

926 x bekeken | 0 reacties
7
Advocaten reageren op bekentenis Van der Sloot
Joran van der Sloot heeft toegezegd dat hij met de politie gaat praten. Van der Sloot bekende zondag in het tv-programma van Peter R. de Vries dat hij betrokken was bij de verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway. In Netwerk reageren onder andere de topadvocaten Moszkowicz, Knoops en Hiddema op Van der Sloots bekentenis en de aandacht daarvoor in de media.

Super Tuesday brengt nog geen beslissing
Het blijft spannend in de race om het Amerikaanse presidentschap. Gisteren was het Super Tuesday, een dag waarop in verschillende staten tegelijk voorverkiezingen werden gehouden. Deze verkiezingen hebben bij de Democraten nog geen winnaar opgeleverd. Hillary Clinton heeft een kleine voorsprong op Barack Obama. Ook bij de Republikeinen is de strijd nog niet beslist, al lijkt John McCain de beste papieren te hebben. Netwerk volgt een vrijwilliger van Clinton. Hoe zal de Victory-bijeenkomst aan het einde van deze dag verlopen? De ontwikkelingen komen uitgebreid aan bod in een reportage vanuit de VS.

Maharishi Yogi overleden
De meditatie-goeroe Maharishi Mahesh Yogi is overleden in Vlodrop. De 91-jarige grondlegger van de transcedente meditatie werd bij het grote publiek bekend toen The Beatles hem eind jaren zestig bezochten in India. Rond 1990 vestigde de goeroe zich in een klooster in de bossen van het Limburgse Vlodrop. Een reportage.

Het filedebat zonder Rita Verdonk
Rita Verdonk heeft niet deelgenomen aan het eerste parlementaire debat over het kabinetsplan voor kilometerheffing. Dat terwijl filebestrijding een van de belangrijkste punten is van de politieke beweging die het onafhankelijke Kamerlid in oktober lanceerde. In december was Verdonk ook al afwezig bij het debat over de begroting van het ministerie van Verkeer en Waterstaat, waar bestrijding van files een van de belangrijkste onderwerpen was. In Netwerk aandacht voor de keuze van Verdonk om niet deel te nemen aan deze debatten.

Presentatie: Frank du Mosch.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 6 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Frank du Mosch. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie