Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 5-3-2008

5-3-2008

Netwerk

851 x bekeken | 0 reacties
6
Op zoek naar gestolen oorlogsschat
In een oude bunker in de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Zandvoort, liggen mogelijk zestien in de Tweede Wereldoorlog gestolen kunstschatten. Het zou gaan om vier sculpturen en twaalf schilderijen van onder meer de beroemde kunstenaars Emil Nolde en Max Beckmann. De Zandvoortse Bunkerploeg is inmiddels naarstig op zoek naar de ingang van de bunker.

Politieagent heeft bijbaan om rond te komen
Politiemensen kampen met een flinke salarisachterstand en eisen daarom een hoger loon. Al sinds december 2007 liggen de politievakbonden in de clinch met minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken. Sommige politieagenten lossen hun geldgebrek op door een bijbaan te nemen. Zo ook de 48-jarige brigadier Hendrik Dijkstra. Een portret.

Zenuwslopende verkiezingsstrijd in Texas en Ohio
Hillary Clinton is terug in de strijd om het Democratische presidentskandidaatschap. In een spannende nek-aan-nekrace tussen Clinton en Barack Obama om de staten Texas en Ohio, zegevierde Clinton. Deze zege had zij nodig om nog in de race te blijven. In Netwerk aandacht voor de zenuwslopende verkiezingsstrijd tussen Obama en Clinton in Texas en Ohio, een verslag van de titanenstrijd, en: wie wijst ons eigen Kieskompas aan als winnaar?

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 5 maart door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie