Uitzending
Netwerk - 5-7-2006

5-7-2006

Netwerk

1123 x bekeken | 0 reacties
7
Actualiteiten van EO, KRO en NCRV. -Nieuwe technieken voor behandeling psychiatrische patiŽnten. Niet langer hoeven leven met een kwaal die niet meer overgaat, nooit meer pillen hoeven slikken, nooit meer als 'gestoord' gezien worden. Met nieuwe behandelingen ziet de toekomst van psychiatrische patiŽnten er misschien een stuk mooier uit. Netwerk praat met twee van zulke patiŽnten over hun wellicht revolutionaire behandeling. -De ruimtevaart onder de loep genomen. Naar aanleiding van de problemen met de space shuttle Discovery neemt Netwerk vanavond de ruimtevaart onder de loep. Wat is eigenlijk de levensduur van een spaceshuttle, wat is er terechtgekomen van het Internationale Ruimtestation (ISS) en heeft dit nog wel toekomst wanneer space shuttles niet meer vluchtwaardig zijn?

Presentatie: Sven Kockelmann.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 5 juli door de EO, de NCRV en de KRO. De presentatie was in handen van Sven Kockelmann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee