Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 5-2-2008

5-2-2008

Netwerk

929 x bekeken | 0 reacties
6
Belangrijke dag voor Amerikaanse verkiezingen
Voor de Amerikaanse presidentskandidaten is het vandaag een spannende dag. In meerdere staten tegelijk worden voorverkiezingen gehouden. Deze verkiezingen bepalen welke Democraat en Republikein het tegen elkaar gaan opnemen in de race om het Witte Huis. In Netwerk aandacht voor deze dag die bekend staat als Super Tuesday, met onder andere een reportage over zwarte vrouwen. Kiezen zij voor de gekleurde kandidaat Barack Obama of voor de vrouw Hillary Clinton?

Van der Sloot mogelijk naar politie
Joran van der Sloot zal waarschijnlijk deze week nog bij de politie een verklaring afleggen over zijn betrokkenheid bij de verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway. Zondag zond Peter R. de Vries opnames uit waarin Van der Sloot bekent dat hij betrokken was bij de verdwijning van Natalee. Inmiddels is Van der Sloot ondergedoken. Vooralsnog is hij niet opnieuw opgepakt.

Politie extra druk door carnaval
Het zuiden van het land viert carnaval. Voor velen is dit een jaarlijks feest waar even de remmen los kunnen. Carnavalsvierders drinken vaak veel alchohol, wat soms tot problemen leidt. Netwerk volgde de politie in Den Bosch en Oss tijdens de carnavalsdrukte.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 5 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie