Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 5-2-2007

5-2-2007

Netwerk

1022 x bekeken | 0 reacties
6
Mogelijk morgen al regeerakkoord
De gesprekken rond het regeerakkoord zijn afgerond. Vandaag krijgen de fracties van CDA, PvdA en ChristenUnie de tekst van het conceptakkoord. Daarna bespreken de onderhandelaars de aanmerkingen van de Kamerleden. Mogelijk wordt dan morgen al het definitieve regeerakkoord gepresenteerd. Netwerk praat met oud-CDA-parlementariŽr Hans Hillen over de belangrijkste punten die al uitgelekt zijn.

Dagboek van een anorexia-patiŽnt In Netwerk een portret van anorexia-patiŽnt Natascha van Weezel
Op haar elfde begon ze met lijnen, op haar veertiende was ze zo'n tien kilo afgevallen. Ze besefte dat ze zich in gevaar bracht, maar ze had veel moeite om van de anorexia af te komen. Natascha hield van haar veertiende tot haar negentiende een dagboek bij. Dat wordt komende week gepubliceerd.

Lebensborn: kinderen van de SS
Tijdens de Tweede Wereldoorlog probeerden de nazi's met het Lebensborn-project voor raszuivere kinderen te zorgen. In Nederland is het project nooit uitgevoerd, maar in andere bezette landen wel. In Netwerk een portret van twee Belgische Lebensbornkinderen. Hun verleden blijft hen na zestig jaar nog steeds achtervolgen.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 5 februari door de EO en de NCRV. Te gast was Hans Hillen. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie