Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 5-4-2006

5-4-2006

Netwerk

1103 x bekeken | 0 reacties
6
Brieven van Anne Frank
In Netwerk een reportage over de brieven die Anne Frank schreef vr de periode van haar dagboek. Die worden nu voor het eerst aan het publiek getoond in een speciale tentoonstelling in het Amsterdams Historisch Museum. Netwerk toont een aantal van deze originele brieven en sprak onder meer met een oud-klasgenoot, Albert Mesquita.

Rita Verdonk: 'Niet links of rechts, maar recht door zee'
Vier jaar na de opkomst van Pim Fortuyn dient zich opnieuw een politicus aan die geen blad voor de mond neemt en al bewezen heeft een gigant te zijn in de politieke arena. In een persconferentie vandaag zei ze: 'Ik ben niet rechts, ik ben niet links, ik ben recht door zee.' Ze wil een gunstig klimaat voor ondernemers creren, lasten verminderen, minder patinten op n kamer en voorkomen dat de politie te veel tijd bezig is met administratieve rompslomp. Zorgt Rita Verdonk voor een nieuwe politieke aardverschuiving? In Netwerk gesprekken met onder meer Fortuyn-biograaf Dick Pels, oud-PvdA-senator en politicoloog Joop van den Berg en oud-CDA-politicus en Elsevier-commentator Hans Hillen.

Presentatie: Aart Zeeman.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 5 april door de EO, de NCRV en de KRO. Te gast waren Dick Pels en Hans Hillen. De presentatie was in handen van Aart Zeeman. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie