Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Netwerk - 4-9-2008

4-9-2008

Netwerk

792 x bekeken | 0 reacties
6
Politiek is agressie tegen hulpverleners zat
Na het zoveelste incident rondom ambulancepersoneel, is de politiek de agressie tegen hulpverleners zat. Minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken ondertekende eind mei samen met werkgevers en werknemers een landelijke norm voor een correcte omgang met hulpverleners en dienstverleners. Kern daarvan is dat agressie of geweld tegen hen nooit wordt getolereerd. Inmiddels eist het OM een twee keer zo hoge straf tegen mensen die geweld gebruiken tegen hulpverleners. Vanavond in Netwerk het bizarre verhaal over het incident van gisterenavond in Amsterdam, en een gesprek met minister Guusje ter Horst over het groeiende probleem van agressie tegen hulpverleners.

Op wie stemt de christelijke kiezer?
Amerika is een gelovig land. Meer dan de helft van de inwoners zegt te geloven in god, dus godsdienst speelt een belangrijke rol in de presidentsverkiezingen. Maar op wie stemt de christelijke stemmer? In 2004 kreeg president Bush miljoenen stemmen, omdat de leiders van evangelisch Amerika hun mensen adviseerden op hem te stemmen. Hoe liggen die verhoudingen dit jaar? In Netwerk een reportage over de essentiŽle groep die misschien wel de doorslag kan geven.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 4 september door de EO en de NCRV. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie